Lekker rommelen….

Zo in de aanloop naar het nieuwe seizoen in de vliegvisserij zijn deze maanden vooral de tijd dat er thuis weer het nodige gebeurd. Natuurlijk zijn de vliegvissers, die op jacht zijn op de snoek of aan de kust, wel aan het vissen, maar omdat ik niet zo erg houd van de koude die daar dikwijls mee gepaard gaat, blijf ik deze maanden thuis en ga weer vliegbinden en zorgen voor volle dozen.

Vooral mijn nimfendoos was wel heel erg leeg, daar moet flink wat bijkomen. en dan natuurlijk de hengelbouw, daarvan ziet u hierboven een foto. Harry wilde zelf een hengel afbouwen en bij uitzondering heb ik dus nu voor hem een “bouwpakketje” gemaakt. De blank wel voorzien van bussen en een greep, de rest mag Harry zelf doen. Zo’n eigenbouw hengel geeft de bezitter net even wat meer gevoel bij zo’n hengel en is er ook meestal heel zuinig op.

Voor de rest is het weer wachten op de 15e Maart, dan gaan de rivieren in de Eifel en Ardennen weer open en kunnen we gaan genieten van de visserij daar. Ik wens u alvast een heel mooi seizoen toe en vele mooie vangsten, een foto deze kant op wordt heel erg gewaardeerd.