Indian Summer-3……..

Gisteren terug gekomen van een paar dagen vissen in de Eifel. hoewel het seizoen in de Eifel afloopt op 15 Oktober mochten we op dit verenigingswater vissen t/m 18 Oktober. Dat hebben we gedaan en vooral woensdag hadden we uitstekend weer en een actief insectenleven. Het was wel peuteren en werken voor je visje, maar dat is een deel van een vliegvissersleven. Ook hebben we de omringende bomen voorzien van wat extra decoratie in de vorm van alweer een nimfje of droge vlieg. Maar dan zo af en toe een beloning in de vorm van een mooie forel vergoed veel en van de winter binden we de doos wel weer vol.

Donderdag was het ineens een stuk kouder en dan voel je de herfst, vooral ’s morgens was het gewoon steenkoud en dan moet er een jasje aan, even wennen. Bij mij is het een wat vreemde traditie die laatste dagen in de Eifel altijd te vissen met de Flea, mijn meest gewaardeerde hengel. Ook Jaap viste met deze hengel en wat een leuk gezicht als je dan bij de auto 2 van dezelfde hengels tegen een boom ziet staan.

Volgend jaar mogen ze weer uit het foedraal, hopelijk met een beter seizoen dan 2018, gelukkig was het laatste tripje nog een goedmaker.