Info / prijzen

Levering;

beek 2-1Omdat ik geen grote fabriek ben, maar alleen een bescheiden aantal hengels bouw naar mijn eigen idee, neem ik geen opdrachten aan in de vorm van; “ik wil rood met witte wikkelingen op mijn  hengel”, maar lever alleen zoals mijn eigen hengels eruit zien en met die tapers en uitvoering. Het is natuurlijk wel mogelijk een hengel te reserveren i.v.m. levertijd, ik bouw dan op volgorde van aanvraag. Wel maak ik af en toe wat “voorraad”, meestal in de winter als er wat meer vrije tijd is, ‘s zomers ga ik ook graag vissen!

Neem contact op voor meer informatie.

Uitvoering;

IMG_1800-1Alle hengels zijn gebouwd met de meest luxe gepolijste nickel silver of aluminium reelhouders.

Soms alleen eindcup en ring (de lichtste uitvoering), maar meestal met een houten spacer, ook een zogenaamd Orvis greepje is mogelijk, dat zijn 2 ringetjes en een eindplaatje op een volledig kurken handvat, wat bij de reelvoet een plat stukje heeft.

Voor 5-lijn hengels is er ook de mogelijkheid voor een schroefreelhouder, uitgevoerd in gepolijst nickel silver of aluminium met houten spacer.

De bussen zijn altijd van nickel silver, hiermee is naast een goede passing een zeer lange levensduur te verwachten, dit zonder slijtage vanwege de zelfsmerende eigenschappen.

De handvatten zijn van een superieure kwaliteit kurk, die geen plamuren nodig heeft.

De geleide-ogen zijn gewikkeld met de dunste maat wikkelgaren en samen met de superstrakke laklaag geeft dit een zeer fraai uiterlijk aan de hengel, wat ook na jaren vissen nog steeds zo blijft.

U heeft bovendien de keuze om de hengel te laten afwerken met een hoogglans lak of in een “stealth” uitvoering met een zijdematte lak, dit zonder meerprijs.

De hengels kosten € 375,-/385,-  voor de 2-delige uitvoering en € 425,-/435,- voor de 3-delige hengels. Uplock schroefreelhouder is € 45,- extra.

Actuele voorraad;

Te koop; 7 ft. #4, “Vintage”, een mooie zachte vier-lijn, uitgevoerd in een klassieke stijl met intermediate wikkelingen en gebruneerde bussen, die weer een beetje “oud” gemaakt zijn, foto op de News pagina. Deze hengel heeft nu een nieuwe eigenaar! Ik zal er deze zomer wel weer één maken, kijk maar af en toe op deze pagina. Ook de “Duke” kan nu gemaakt worden.

Zoals het er nu naar uitziet kunnen na September 2021 weer hengels aan genomen worden, dan ga ik weer aan de gang met nieuwe opdrachten, nu zit het even vol met de huidige opdrachten.

Een eenvoudige kunststof koker wordt nu automatisch meegeleverd met al mijn hengels, geen luxe, maar wel functioneel, tenslotte vang je met een luxe koker niet meer vis.

Wilt u toch een aluminium koker of zelfs een leren koker kunt u natuurlijk deze zelf bestellen, een adres heb ik wel voor u.