Even rustig aan

IMG_1820-1

En dan is het ineens al weer Mei, en eindelijk knapt het weer ook op. Alleen ben ik nog steeds niet gaan vissen, druk met de splitcane-bouw en de voorbereidingen voor diverse beurzen.

Het wordt dus tijd dat ik de waterkant weer eens op ga zoeken en daarom ga ik na de Flyfair maar eens eerst een paar dagen naar de Eifel om te kijken of er nog een mooie forel of vlagzalm valt te spotten. Weer zo’n eerste keer aan de beek staan maakt mij altijd weer een gelukkig mens.

Deze keer gaat natuurlijk de “Hunter” mee, die mag zijn kwaliteiten bewijzen en ook de “C.C. de France” gaat de koker in. Normaliter neem ik nooit zoveel hengels mee, de te verwachten omstandigheden ken ik en met 4 hengels mee kan ik alle situaties wel aan.

Deze zomer staat de hengelbouw even stil, alleen nog wat lopende orders afwerken en dan pas in September/Oktober weer aan de slag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *