Eindelijk!

Eifel-2

Afgelopen week was het eindelijk zover, een paar dagen naar de Eifel. Steeds maar te druk om te gaan, te hoge waterstand in de beken van de Eifel, te veel werk thuis liggen om weg te gaan enz..

Maar na een veel te lange tijd stond ik weer in mijn geliefde Eifelrivier, waterstand aan de hoge kant met iets gekleurd water. Ideaal om met een nimf aan de gang te gaan, en om “the Hunter” eens flink aan het werk te zetten. Mijn Limburgse vismaat had al snel een¬†dikke forel, hij is meestal de eerste die een vis vangt, en even later klapte er een mooie regenboog op mijn nimf.

Deze vis had absoluut geen zin om op de kant te komen en het werd een flink partijtje knokken, de “Hunter” kreeg het flink voor zijn kiezen maar na een paar runs en hoge sprongen werd het kabaal snel minder en kon ik de vis landen.

En ja, dan is er geen gelukkiger ventje te vinden dan mij, ik blijf het zo gaaf vinden, de dril van zo’n mooie sterke vis, en je kunt hem/haar weer puntgaaf terugzetten. Wat hebben we toch een mooie hobby!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *